top of page
  • Meex

Meex bereidt zich voor op de volgende generatie

Lilian Lemmens is werkzaam als capaciteitsplanner bij Meex. Vandaag wil ik graag mijn ervaringen delen over hoe Meex zich verdiept in de behoeften van de nieuwe generatie medewerkers en hoe we ons aanpassen aan de veranderende communicatiegewoonten.


Als planner heb ik veel contact met de medewerkers en ik kan met trots zeggen dat Meex een bedrijf is waar de medewerkers centraal staan. Er wordt veel waarde gehecht aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van de medewerkers, wat ervoor zorgt dat iedereen gemotiveerd en betrokken blijft.


We merken ook dat de nieuwe generatie medewerkers andere behoeften heeft als het gaat om communicatie. Ze willen snel en gemakkelijk kunnen communiceren, en dat kan soms een uitdaging zijn als je gewend bent om dit alleen per e-mail of telefoon te doen. Tegenwoordig gaat alles via WhatsApp en Meex gaat daarin mee. Ook solliciteren gaat tegenwoordig via de app. Op deze manier vind de huidige generatie ook de weg sneller naar Meex.


Je merkt dat de redenen om bij een werkgever te blijven veranderd zijn. Tuurlijk blijft salaris en het soort werk belangrijk, maar de werksfeer is veel belangrijker geworden. Deze generatie wilt ergens “bij horen”. We hebben nu te maken met de zogenaamde belevingseconomie, wat betekent dat het binden van je medewerkers steeds belangrijker wordt.

Daar zijn we bij Meex continue mee bezig. Er heerst een fijne werksfeer waarin het teamwork centraal staat. Medewerkers die willen doorgroeien, kunnen een opleiding volgen. Meex werkt nauw samen met een aantal technische opleidingsinstituten, waarvan studenten na hun stage bij Meex blijven werken om hun carrière verder uit te bouwen. Maar je bindt ook medewerkers op andere manieren. Bijvoorbeeld rekening houden met waar iemand ingepland wordt vanwege een privéredenen. Er kan van alles spelen en de balans tussen privé en werk is voor medewerkers steeds belangrijker.


Al met al kan ik zeggen dat Meex een innovatief en vooruitstrevend bedrijf is dat zich aanpast aan de veranderende behoeften van de medewerkers. We blijven ons ontwikkelen en vernieuwen, wat ervoor zorgt dat we altijd een stap voor blijven op de concurrentie. Ik ben trots om deel uit te maken van dit geweldige team en ik kijk uit naar wat de toekomst ons brengt.


Als bedrijf dat zich richt op technische installaties, weten we als geen ander dat innovatie van cruciaal belang is. Dat is waarom we zo blij zijn met onze jonge generatie medewerkers. Deze enthousiaste en creatieve mensen hebben nieuwe ideeën en een frisse kijk op de wereld, waardoor we continu worden uitgedaagd om te blijven vernieuwen. Door de inbreng van deze medewerkers kunnen wij onze klanten de beste oplossingen blijven bieden en voldoen aan hun steeds veranderende behoeften.

Onze jonge medewerkers communiceren op een andere manier dan de ouderen binnen ons bedrijf. Ze zijn opgegroeid in een tijdperk van sociale media, waarbij communicatie en samenwerking op een geheel nieuwe manier verloopt. Dit maakt hen zeer waardevol voor onze organisatie, omdat ze kunnen bijdragen aan een meer open en transparante bedrijfscultuur.


Als bedrijf zijn we klaar voor de next generation en we willen graag jonge, ambitieuze mensen aantrekken die ons willen helpen onze visie te realiseren. Bij Meex bieden we niet alleen uitstekende carrièremogelijkheden, maar ook een inspirerende en uitdagende werkomgeving. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien, waardoor zij hun potentieel kunnen benutten en de beste versie van zichzelf kunnen worden.


Als je deel wilt uitmaken van ons team en wilt bijdragen aan onze innovatieve visie, dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Samen zorgen we voor een toekomst waarin technische installaties beter, slimmer en duurzamer zijn.
346 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page