top of page

Over Meex

Meex makes it work!

Dat is waar Meex Technische Installaties zich hard voor maakt. Middels de beste oplossingen maken zij de productieve organisatie van hun klanten slimmer, beter én duurzamer.

 

Sinds 1976 is Meex Technische Installaties een succesvolle en solide leverancier voor industriële installaties. Een ervaren en betrouwbare partner voor mechanische technieken zoals piping, apparaten en constructies.

 

Als partners staan we naast onze klant en denken met hen mee. Om zo samen het fundament te leggen voor de toekomst. 

technische oplossingen
mechanische technieken
Ontzorgen van al onze klanten

Meex ontzorgt haar klanten volledig middels hun maatwerkoplossingen voor continue efficiency- en kwaliteitsverbeteringen. Op deze manier haalt Meex zoveel mogelijk rendement uit de procesinstallaties van haar klanten.

 

Met hoogwaardige engineeringsoplossingen, mono- en multidisciplinaire projecten, complete fabrieksstops en onderhoud maakt Meex uw organisatie slagvaardiger, flexibeler en duurzamer.

 

Een totaaloplossing die zich kenmerkt door hoge performance en inventiviteit! 

Ons team

bjorn meex

Bjorn Meex

Directie

NEIJ0015-min.jpg

Ton van Hattum

Chef Werkplaats

NEIJ0160-min_edited.jpg

Wilma Meier-Simons

Administratie

Dennis normaal.png

Dennis Stohr 

Engineer

Guido Rompelberg

Guido Rompelberg

Inkoop/werkvoorbereiding

Willy de Leeuw

Willy de Leeuw

 Loonadministratie

Jos Bendermacher

Jos Bendermacher

Finance/HR

NEIJ0010MEEX 25 Febr. 2021-min.jpg

Frederic Bastings

Calculator

20231116_121617_edited.jpg

Marc Peters

QA-QC

IMG_8023.jpg

Rob Pelzer

QA-QC

KAYCRUTSJPG.JPG
Leon Smeets

Kay Cruts

Engineer

Leon Smeets

Cost control

Dennis Maes

Dennis Maes

KAM

Richard Kersemakers

Richard Kersemakers

Inkoop/werkvoorbereiding

Frank Schmets.jpg

Frank Schmets

Projectleiding

Rick Pruisscher

Rick Pruisscher

Projectleiding

Jack Stickelbruck

Jack Stickelbruck

Magazijn/transport

Richard Vis.jpg

Richard Vis

Sales Engineer

technisch installatiebedrijf
Een écht mensenbedrijf

Het belangrijkste kapitaal van Meex zijn de mensen die er werken. Zonder hen zou Meex niet staan waar zij nu, 45 jaar later, staan. Investeren in de toekomst is investeren in je grootste kapitaal: het personeel.

 

In onderling overleg worden doorgroeimogelijkheden besproken. Welke ambities liggen er bij de werknemers én welke kansen ziet Meex voor hen? Met behulp van de juiste opleidingen en trainingen krijgt iedereen binnen Meex de kans om hun vakkennis up-to-date te houden en uit te breiden. 


Meex wil niet het grootste, maar wel het meeste inventieve technische installatiebedrijf zijn en haar opdrachtgevers totaaloplossingen bieden die zich kenmerken door hoge performance en inventiviteit. Meex makes it work. 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw technische installaties?

Een eigen projectteam, met één aanspreekpunt

Meex is proces gestuurd met korte communicatielijnen. Voor ieder project vormt Meex een projectteam, waarvan de projectleider uw aanspreekpunt is. Flexibiliteit en daadkracht zijn kenmerkend voor Meex.

 

Jarenlange ervaring en een proactieve houding zorgt ervoor dat Meex knelpunten signaleert voor deze zich voordoen. De medewerkers van Meex denken vanaf het begin mee. Van begin tot eind zijn zij betrokken bij een project en dragen zij zorg voor investeringsbudgetten, een projectplan, ontwerp, berekening, detailtekeningen, kwaliteitsborging en een optimale uitvoering.

 

De integrale aanpak van Meex krijgt in de voorfase van elk industrieel project extra aandacht. Goede voorbereiding is van essentieel belang. Veiligheid, zorg voor gezondheid, milieu en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke pijlers. 

engineering projecten

Marc Peters

QA-QC

bottom of page